Társadalmi hatások

Elkötelezettek vagyunk, hogy az ételek és a gasztronómia eszköztárával fejlesszük a gyerekek képességeit és gyakorlati tudást adjunk át számukra ahhoz, hogy képesek legyenek a megfelelő készségek kialakítására és környezettudatos magatartásformák alkalmazására mindennapi életük során.

Előremutató, környezettudatos civil szervezetként a fenntarthatóság, az egészséges életmód és a készségfejlesztés terén a világunk előtt álló kritikus kihívásokkal kívánunk foglalkozni.

Előremutató, környezettudatos civil szervezetként a fenntarthatóság, az egészséges életmód és a készségfejlesztés terén a világunk előtt álló kritikus kihívásokkal kívánunk foglalkozni.

Az ételek és a gasztronómia különlegesen hatékony eszközök a társadalmi változások kezdeményezésére és egy fenntarthatóbb, környezettudatosabb, egészségesebb és befogadóbb világ megteremtésére.

Hiszünk abban, hogy az ételek és a gasztronómia ideális keretet és lehetőséget biztosítanak
  • fiatalok számára az egészségesebb életmód megismerésére, kialakítására és folytatására
  • a hulladékmentes szemlélet alkalmazására mindennapjaik során, jelentősen hozzájárulva ezzel a fenntarthatóság megvalósításához
  • gyerekek alap-, pszichomotoros és szociális készségeinek fejlesztésére
  • illetve különböző társadalmi csoportok támogatására.

„Hiszünk abban, hogy a tudáshoz való hozzáférés elősegíti az egészséges és fenntartható életmódhoz szükséges döntéseket.”

Társadalmi hatásunk növelése érdekében…

Partneri kapcsolatokat építünk oktatási intézményekkel
Hátrányos helyzetű csoportokat segítő és gyermekjóléti intézményekkel közvetlen együttműködéseket alakítunk ki
Együttműködési lehetőséget ajánlunk és alakítunk ki a velünk azonos szemléletű és értékeket valló vállalatokkal, amelyek elkötelezettek a társadalmi változások iránt és segítik közös céljaink elérését
Folyamatosan fejlesztjük programjainkat
Programjainkat monitorozzuk, a résztvevőkkel folyamatos kapcsolatot tartunk, visszajelzéseket gyűjtünk és értékeljük a lebonyolított eseményeket.
A gyerekek környezetében élő felnőtt közösséggel is kapcsolatot teremtünk. Arra bátorítjuk résztvevőinket, hogy osszák meg az élelmiszer-pazarlás megelőzéséről és az egészséges életmódról szerzett tudásukat és személyes tapasztalataikat az őket körülvevő felnőttekkel.

„Bevált és eredményes megközelítés”